La segona trobada

Ja hem fet la segona trobada de representants (dimarts 16 de gener)!

Hem començat parlant del blog i llegint i comentant les notícies del medi ambient a Castelló. Quins projectes hi ha en marxa? Una de les notícies que ens ha sorprès més és el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’entitat SUBMON per tal de col·laborar en el projecte “Dofins de Tramuntana”.

Després de conèixer tot el que s’està fent a Castelló d’Empúries entorn el medi ambient ens hem posat a treballar. Ens hem dividit en tres grups:

GRUP 1: havíem de pensar paraules que tinguéssin a veure amb el medi ambient.

GRUP 2: a partir de revistes hem retallat imatges que ens fessin pensar amb el medi ambient.

GRUP 3: hem escrit curiositats entorn el medi ambient i hem resumit les notícies que havíem comentat anteriorment tots junts.

L’objectiu? Crear un mural entre tots que pugui anar per les escoles durant la primera sessió a les aules. Hem pensat un disseny que sigui ben visual i entenador. Hem decidit col·locar al centre del mural un arbre i al costat esquerra (camins, camps, terra…) i a la dreta (el mar). Hem ajuntat les paraules del Grup1 amb les imatges del Grup2 i per finalitzar hem escrit dins de bafarades les curiositats i notícies del Grup3.

 

Ha set molt important el treball en equip per anar ajuntant totes les idees. Hem utilitzat rotuladors, papers de colors, imatges de revistes, pintures amb pinzells…  tot plegat per tenir un mural que ens ajudi a explicar què és per nosaltres el medi ambient!

IMG-20180117-WA0031davIMG-20180117-WA0034

dav

dav

Abans de marxar, hem fet un resum de la trobada a la nostra llibreta de representants i hem berenat junts mentre recollíem tot el material, contents de com ens ha quedat el mural que anirà a totes les escoles i instituts que participen del Consell d’Infants i Adolescents!

IMG-20180117-WA0036.jpg

Anuncis