El Ple a l’Ajuntament

El dia 8 de maig va tenir lloc el primer Ple del Consell d’Infants i Adolescents de Castelló d’Empúries.

L’alcalde va donar la benvinguda i les gràcies als representants del Consell. Seguidament, cada noi i noia va explicar qui forma el Consell, quina finalitat té, com han set les trobades i les sessions a les aules i finalment, quines han set les demandes i/o propostes de millora pel medi ambient.

Un representant de cada partit ha comentat les propostes i després l’equip de govern ha comentat què en pensa de les aportacions que hem fet i com podrien sol·lucionar-ho.

Abans d’acabar, en Narcís (1er Eso, Institut d’Empuriabrava) ha explicat com va fer el vídeo sobre el projecte de reciclatge de l’orgànic a Castelló i l’hem vist plegats.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ha set una gran experiència per a tots i totes! Hem après com funciona un Ple i una vegada més, hem pogut representar els nostres companys/es de classe.

Abans de tornar a les escoles i instituts ens hem fet una foto de grup!

DSC03826.JPG

Ara ja només queda una trobada de representants i una sessió a les escoles i instituts, per poder valorar l’experiència i pensar quin tema ens agradaria tractar l’any vinent. Ah si! També sabrem quin és el logo guanyador, que ens representarà a tots i a totes!

Anuncis