El Ple s’apropa… en marxa!

on

El proper dijous 16 de maig de maig, els representants i les representats del Consell d’Infants i Adolescents de Castelló d’Empúries, presentaran al Ple de l’Ajuntament en nom de tot l’alumnat, totes aquelles propostes votades amb més del 75% dels vots.

Preparació del Ple de l’Ajuntament

Així doncs, a la sessió d’avui, la quarta trobada de representants, ens ha tocat posar-nos les piles, perquè teníem molta feina!

Els alumnes de 5è i de 1r d’ESO, seran els nostres protagonistes, els encarregats de presentar les propostes d’aquest curs, mentre que els representants que ja ho són per segona vegada, és a dir, alumnes de 6è de Primària i 2n d’ESO, donaran la benvinguda, ens explicaran quin ordre seguirem durant el Ple, explicaran quin procés hem seguit a les sessions a l’aula…

Hem estat treballant per a transmetre les notres idees i propostes de manera entenedora i que alhora, transmetin el nostre entusiasme.

Ara ja ho tenim tot a punt, i tenim moltes ganes que arribi el dia del Ple i rebre les respostes de l’Alcalde i els regidors!

Us deixem aquí unes quantes fotografies dels nostres preparatius!

SOM-HI!