Fem la primera trobada de representants!

on

Tornem a començar!

El passat 19 de febrer vam posar en marxa el Consell d’infants i adolescents d’aquest curs 2019/2020. 

Hi van participar els representants de 5è de primària i 1r de secundària de les escoles i els antics representants de l’any passat, que aquest any fan 6è i 2n de secundària.

La trobada va començar amb l’arribada d’en Salvi, l’alcalde i l’Anna, la regidora d’ensenyament, que ens van donar la benvinguda, tot explicant-nos l’experiència d’anys anteriors i la importància de sentir la veu dels infants i adolescents del nostre poble. 

Abans de començar a treballar vam escalfar una mica el cos tot fent jocs de coneixença molt divertits! I… un cop ja vam saber-nos tots els noms i una mica els gustos de cadascú, ens vam posar mans a l’obra!

La Claudia ens va explicar què és el Consell d’infants i adolescents, qui en forma part i en què consisteix. Per passar una bona estona, va acompanyar aquesta explicació amb espaguetis i fang! Sí, sí, va ser una dinàmica molt entretinguda i que, a més, ens va fer pensar i discutir sobre alguns dels models d’organització que existeixen actualment: la democràcia, la dictadura i l’assemblearisme.  

Per acabar, vam fer encara una altra dinàmica. Aquesta consistia a dividir-nos per grups per trobar un lema pel consell d’infants i adolescents. Vam fer grups amb diferents nombres de participants, i vam poder veure les facilitats que teníem en ser un grup més gran o més petit. 

I entre tants de jocs i dinàmiques també ens va donar temps per fer una queixalada a la fruita, mmmh! 

Descanseu i agafeu forces, que ens queda molta feina per fer!