On i quan?

ATENCIÓ!

EL CALENDARI DEL CONSELL D’INFANTS I ADOLESCENTS DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES

A continuació podreu trobar el calendari de les sessions a les aules i les trobades de representants, així, sempre que ho vulgueu, ho podeu consultar!

Les sessions a l’aula, és per tots els alumnes i totes les alumnes de 5è de Primària i de 1r de Secundària i es duen a terme a les mateixes classes de les escoles i els instituts.

SESSIONS A L’AULA

SETMANA DEL 25 DE FEBRER A L’1 DE MARÇ: Primera sessió a l’aula

SETMANA DEL 18 DE MARÇ AL 22 DE MARÇ: Segona sessió a l’aula

SETMANA DEL 8 D’ABRIL AL 12 D’ABRIL: Tercera sessió a l’aula

SETMANA DEL 3 DE JUNY AL 7 DE JUNY: Quarta i última sessió a l’aula

Les trobades de representants, són aquelles trobades en les que ens reunim els representants i les representats de cada classe de 5è de Primària i 1r de Secundària, així com els representants de l’any passat, és a dir, de 6è de Primària i de 2n de Secundària. L’horari és sempre el mateix, però fixeu-vos bé en el lloc on es fa cadascuna de les sessions!

TROBADES DE REPRESENTANTS

DIMECRES 6 DE MARÇ: Primera trobada de Representants. De 17:30 a 19:30 a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

DIMECRES 27 DE MARÇ: Segona trobada de Representants. De 17:30 a 19:30 al Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.

DIMECRES 24 D’ABRIL: Tercera trobada de Representants. De 17:30 a 19:30 al Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.

DIMECRES 8 DE MAIG: Quarta trobada de Representants. De 17:30 a 19:30 a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

DIJOUS 16 DE MAIG: PLE A LA SALA GÒTICA DE L’AJUNTAMENT DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES A LES 09:30H.

DIMECRES 12 DE JUNY: Cinquena i última trobada de Representants. De 17:30 a 19:30 al Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries.